Het aanbod van RAARsociaal

Word lid van de RAARsociaal Academie!

Volg praktische en minicursussen, masterclasses, live Q&A’s, doe mee aan leerzame challenges en kom in contact met gelijkgestemden in de community.

De RAARsociaal Academie is dé plek om jouw sociale confidence te vergroten! Door samen met gelijkgestemden aan de slag te gaan voel je je minder eenzaam en raar. Samen komen we zoveel verder dan alleen!

de raarsociaal academie

E-books

De Sociale Angst Basisgids

De Sociale Angst Basisgids is dé complete gids die jou leert wat sociale angst is en welke concrete stappen je kan nemen om zelf aan de slag te gaan met je klachten. Het e-book vertelt je in heldere en eenvoudige taal de diverse aspecten van sociale angst en van zelfhulp.

Met de Sociale Angst Basisgids maak jij een vliegende start in jouw herstelproces. Het leert je om meer in je eigen kracht te staan door jezelf door en door te leren begrijpen. Ook geeft het je handvatten om aan de slag te gaan en kun je naast (of na) de hulp van je therapeut aan de slag met zelfhulp, zodat je concreter hulp kunt vragen van je therapeut en omgeving en weet hoe jij stappen kan maken.

€24,95

300 dagboekvragen

Wil jij graag aan de slag met dagboek schrijven, maar weet je niet zo goed hoe? Dan is dit e-book wat voor jou! In dit e-book vind je namelijk 300 vooropgestelde dagboekvragen in maar liefst 10 verschillende thema’s. En al deze thema’s hebben te maken met het vergroten van jouw sociale confidence.

De dagboekvragen helpen jou om diep in jezelf te duiken, negatieve gedachtes te ontdekken en om te zetten in positieve overtuigingen. En om jezelf te begeleiden op reis naar sociale confidence en helemaal oké met jezelf worden zoals JIJ dat wil!

€4,95

Het Sociale Confidence Startpakket

het sociale confidence startpakket

Het Sociale Confidence Startpakket is jouw vliegende start naar meer sociale confidence! Het startpakket bestaat uit de Sociale Angst Basisgids en de minicursus jouw sociale angst volledig herkennen en begrijpen. Deze twee producten zorgen voor een hele stevige basis om altijd weer op terug te kunnen vallen als je even niet meer weet hoe je verder kunt.

De Sociale Angst Basisgids is een e-book waar in 8 overzichtelijke modules wordt uitgelegd wat sociale angst is en welke stappen jij zelf kunt nemen, naast of na therapie, om helemaal oké met jezelf te worden op jouw eigen voorwaarden.

De minicursus jouw sociale angst volledig herkennen en begrijpen neemt jou uitgebreid mee in de verschillende aspecten van sociale angst. In de opdrachten leer jij wat sociale angst precies voor jou betekent en hoe het er uit ziet. Je schrijft met deze minicursus een blauwdruk van jezelf wat je als plan kan gebruiken om stapsgewijs aan de slag te gaan.

€69,95

Het Online Inspiratiegesprek

Je gelooft diep van binnen dat jij jouw sociale angst kan overwinnen en echt helemaal oké met jezelf te zij zoals jij dat wil. De weg is alleen lang en hobbelig en je ziet door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel verschillende vormen van hulp en je hebt al van alles geprobeerd. De moed zakt je bijna een beetje in de schoenen. Je kan nu wel wat motivatie en sturing gebruiken…

Het online inspiratiegesprek