GRATIS

Op deze pagina vind je de gratis producten, trainingen, journals en andere extra’s die ik aanbied. Op deze manier kun je vrijblijvend kennis maken met RAARsociaal en wat je van mij kan leren. Voor een aantal van de producten schrijf je je gelijk in voor de nieuwsbrief. Je blijft dus gelijk op de hoogte van alles wat RAARsociaal te bieden heeft en in de toekomst gaat doen!

In de nieuwsbrief deel ik nog meer kennis, tips, inzichten en ervaringen die vaak niet te lezen zijn op andere plekken. Dat is nog meer waarde!

Heb je aan de hand van de gratis producten vragen? Schroom dan niet om me een mailtje te sturen of een berichtje te sturen op Instagram.

GRATIS MINITRAINING 'MEER GRIP OP SOCIALE ANGST IN 7 DAGEN'

Deze online minitraining leert jou in vogelvlucht welke stappen je kunt zetten op weg naar meer sociale confidence. Je krijgt 7 dagen lang elke dag een e-mail met een les. 

  1. Sociale angst leren kennen
  2. Praten over sociale angst
  3. Goed voor jezelf zorgen
  4. Vrienden met jezelf worden
  5. Jezelf goed leren kennen
  6. Een veilige omgeving creeren
  7. Daag je sociale angst uit!

Je hoeft deze minitraining niet in 7 dagen af te hebben. Leer vooral in je eigen tempo! Bewaar de mailtjes in een mapje en pak ze er bij als je toe bent aan een nieuwe stap.

GRATIS JOURNALTEMPLATES VOOR JE MENTALE GEZONDHEID

Met deze journal templates kun jij aan de slag met dagelijks journalen, jouw gedachtes en overtuigingen en met je angsten!

Bij de templates staat een uitleg hoe je de templates kun gebruiken. Print ze uit of gebruik ze als voorbeeld en schrijf in je eigen dagboek.

GRATIS DIGITAAL MINI JOURNAL: PESTDAGBOEK VOOR VOLWASSENEN

Pesten is helaas ook onder volwassenen nog steeds aan de orde van de dag. Helemaal mensen met sociale angstklachten kunnen hier de dupe van worden.

Dit dagboek helpt je om in kaart te brengen of je te maken hebt met pestgedrag en wat je hier aan wil veranderen. Het stelt vragen die je helpen met een helicopterview naar het pestgedrag te kijken.

GRATIS ZIEKMELDSPIEKBRIEFJE

Het ziekmeld spiekbriefje is jouw hulpmiddel om stevig in je schoenen jouw ziekmelding door te geven.

Praten over ziekmelden is niet eenvoudig. Er zijn een hele hoop overtuigingen en angsten die je belemmeren. Met het ziekmeld spiekbriefje kun jij duidelijk in kaart brengen wat je wil zeggen als je je gaat ziekmelden en wat je wil onthouden.

SPOTIFY PLAYLIST 'POSITIVITY & CONFIDENCE BOOSTER

Deze playlist bevat allerlei stijlen muziek, maar ze hebben een ding met elkaar gemeen. De teksten zitten vol met affirmaties en positieve, opbeurende teksten. Perfect om je mood weer een beetje positief te krijgen!

Volg de playlist op Spotify en deel de lijst in je socials! Dat zou ik echt heel leuk vinden. Hoe meer mensen via muziek meer sociale confidence krijgen, hoe beter!