GRATIS

Meer grip op sociale angst - minicursus

In de gratis mini cursus minder sociale angst in 7 dagen neem ik je in vogelvlucht mee door alle tips die ik gaandeweg opgedaan heb. Toen ik mijn diagnose kreeg wist ik niet goed waar ik moest beginnen. Hoe kon ik mezelf beter leren begrijpen en minder angstig zijn? Het voelde als een enorme warboel. Dus begon ik op den duur gewoon. Stapje voor stapje leerde ik mezelf beter kennen en leerde ik beter omgaan met mezelf.

Nee, je kunt je sociale angst niet genezen binnen een week. Het heeft tijd nodig. Maar je kunt deze tips wel blijven herhalen voor een sociale angstvrij leven!

De blog

De blog, waar RAARsociaal.nl oorspronkelijk mee begon. Hier vind je onder andere artikelen met ervaringsverhalen, herkenning, tips en reviews.

RAARsociaal sociale angst club

Heb jij ook last van sociale angst en wil je je verhaal kwijt, of lezen en reageren bij andere gelijkgestemden? Dan wil ik je van harte uitnodigen om gratis lid te worden van de sociale angst club.

RAARsociaal Confidence Booster - playlist

In de RAARsociaal Confidence Booster – playlist op Spotify staan een heleboel nummers met positieve affirmaties en andere teksten die je zelfvertrouwen een boost geven! Helemaal gratis!