Online adventskalender 2022

24 eenvoudige en praktische inzichten om sociale angst te overwinnen met een groots bereik in je leven!

Deze online adventskalender 2022 is niet alleen voor nu, maar de tips zijn om in de toekomst ook van te profiteren! Geef jezelf een waardevol kerstcadeau – of eigenlijk 24! – en profiteer van mijn persoonlijke, praktische en begrijpelijke tips. Laat 2022 achter je met meer sociale confidence en het vooruitzicht dat jouw sociale angst overwinnen in 2023 alleen maar beter gaat worden.

online adventskalender 2022

Oké, ik ga heel eerlijk tegen je zijn. Ik heb eigenlijk maar weinig met kerst. Verplicht gezellig doen vind ik lastig en neemt best wat druk met zich mee. En dat is best jammer, want veel mensen vinden kerst echt een heerlijke tijd!

Een knusse tijd met cadeautjes, mooie kleren en feestjes. Een fijn samen zijn met familie en/of vrienden. Toch is het voor iemand met sociale angst een iets meer ingewikkelde situatie dan voor anderen…

Wat ik dan wel weer heel erg leuk vind is een adventskalender! Elke dag een klein cadeautje, een klein gelukje. Dus bedacht ik me: hoe gaaf zou het zijn als jij elke dag een cadeautje krijgt die JOU helpt om je sociale angst te overwinnen? Wat mij betreft heel gaaf! Dus ben ik voor je aan de slag gegaan met een online adventskalender.

Met de RAARsociaal online adventskalender 2022 ontvang jij elke dag een cadeautje in de vorm van een e-mail. In elke e-mail bespreek ik een ander praktisch onderwerp wat te maken heeft met sociale angst, de symptomen van sociale angst en het overwinnen van sociale angst.

Jezelf in balans houden in de maand december is voor mij de afgelopen jaren best een uitdaging geweest. Hoe kun je nou beter die periode doorkomen als je elke dag een beetje meer in je kracht gezet wordt? Zo overleef jij die feestdagen wel!

Redenen om de RAARsociaal online adventskalender 2022 aan te schaffen:

  • Je leert een heleboel nieuwe dingen die jij eenvoudig en bijna allemaal DIRECT toe kan gaan passen in de praktijk;
  • Meer inzicht krijgen in jouw klachten én daar een oplossing voor vinden geeft jou kracht en zelfvertrouwen. En dat kun je goed gebruiken in deze periode! Überhaupt is dat de kern van wat je nodig hebt om jouw sociale angst te overwinnen;
  • De tips in de adventskalender zijn kort en praktisch en kosten slechts een paar minuutjes van je tijd per dag. Het kost je dus amper tijd!
  • De adventskalender geeft jou 24 tips en inzichten voor de toekomst die je ook in het nieuwe jaar kan blijven toepassen en verbeteren.

Hoe de online adventskalender 2022 werkt:

  • Als jij de adventskalender hebt gekocht ontvang je een e-mail die jouw deelname aan de adventskalender bevestigd
  • Van 1 tot en met 24 december ontvang je elke ochtend vroeg een e-mail met een sociale angst gerelateerd onderwerp
  • De mails ontvang je dagelijks, maar je kunt ze lezen wanneer je hier zelf behoefte aan hebt. Je kunt er ook voor kiezen om de mails op te sparen en op een later moment te lezen. Zodra je de e-mails hebt verdwijnen ze niet meer!

Voor wie is de online adventskalender 2022?

Deze online adventskalender 2022 is voor iedereen die zich herkent in de symptomen van sociale angst, of zich herkent in mijn content op Instagram en mijn blog. Je hoeft echt geen diagnose sociale angst te hebben om iets te hebben aan deze tips. Ik geloof er in dat sociale angst in veel verschillende gradaties voor kan komen. De een belemmerde het meer in zijn of haar leven dan de ander en bij iedereen op andere gebieden.

Deze adventskalender voor 2022 geeft jou inzichten die je je leven lang mee kan nemen. Het leert je over waarom je doet wat je doet en hoe je dat anders kan gaan zien en anders kan gaan handelen. Een adventskalender die jou helpt om 2023 met een goed gevulde rugzak aan inzichten in te gaan!

 

Alvast gratis tips over sociale angst?

Op Instagram deel ik in mijn stories en op mijn feed tips en inzichten over sociale angst en sociale angst gerelateerde onderwerpen. Ik vind het leuk als je me volgt!