Over mij

Hi!

Mijn naam is Linda (31) en ik ben geboren en (zo goed als) getogen in Zwolle. Wat mij betreft de mooiste stad van Nederland! Met de mooiste club van Nederland, PEC Zwolle, waar ik samen met mijn vader op de tribune sta. In deze mooie stad woon ik midden in de binnenstad in een fijn drie kamerappartementje. Ik woon er officieel alleen, maar mijn vriend Dennis, met wie ik nog niet samenwoon, is hier ook geregeld te vinden.

Je kunt me wakker maken voor een goede pizza met krokante rand, ook al is dat het meest slechte wat je kan eten met sociale angst. Mijn vriend en ik gaan samen graag sushi eten, allemaal kleine gerechtjes eten vind ik super gezellig!

In de zomer ben ik dan ook vaak te vinden op het terras van het tapas restaurant hier in Zwolle, waar ik uren kan zitten samen met mijn beste vriend. Vroeger had ik een grote vriendengroep, maar mijn leven is wat veranderd. Ik vind vriendschap belangrijk en ga graag de diepte in. De paar mensen die ik om mij heen heb staan ook echt dicht om me heen en ze zijn me ontzettend dierbaar.

over mij

Eindelijk heb ik ook hobby's!

In mijn vrije tijd ben ik ook graag met mijn plantjes bezig. Sinds een tijdje heb ik stekjes en begin ik steeds meer een plantmom te worden. Ik vind het superfijn om hobby’s te hebben, want die heb ik eigenlijk lang niet echt gehad. Nu kan ik me verliezen in een mooi plantenboek, schrijven, of lezen. Ik heb een e-reader voor mijn verjaardag gekregen en dat had ik veel eerder moeten vragen. De zeven zusters reeks is al bijna verslonden!

Sinds ik in augustus mijn blog ben gestart begin ik me meer en meer een online ondernemer te voelen. Ik geniet van het maken van de blogs en de Instagram posts. Als ik toch eerder had geweten hoe leuk ik content maken gevonden had.. Gelukkig weet ik het nu en ik hoop dat jullie net zo genieten van de plaatjes als ik van het maken!

Ik kan me voorstellen dat je niet op deze pagina geklikt hebt voor deze random feitjes over mij. Daarom heb ik ook mijn verhaal voor je geschreven om meer over mij te lezen. Hierin ga ik dieper in op mijn sociale angststoornis.

Liefs,

Linda

Hoe ik in de ziektewet kwam

Voordat ik wist dat ik sociale angst had, was ik al uitgevallen op mijn werk. De dokter had me naar huis gestuurd met duidelijke burn-out verschijnselen, maar dat bleek al snel niet te kloppen.

In dit artikel beschrijf ik hoe ik besloot om naar de dokter te gaan en wat er aan vooraf ging.

10 lessen die ik leerde na mijn 30e

Als er iets is wat ik ontzettend moeilijk vond, dan is het wel 30 worden. En dan werd ik ook nog eens 30 in de ziektewet! De ernaartoe was echt vreselijk, maar achteraf was 30 worden helemaal nog niet zo erg. Ik leerde juist gigantisch veel! Wat ik heb geleerd deel ik in dit artikel.

Wat ik het meest zwaar vind aan de ziektewet

Ik kan zo positief proberen te blijven als ik wil, in de ziektewet zitten is van tijd tot tijd zwaar. 

Ik liep tegen een heleboel onbegrip aan. Het zorgde voor extra spanning en onzekerheid. In dit artikel vertel ik meer over wat ik zwaar vind aan in de ziektewet zitten.

Design en lifestyleDesign en lifestyle