Over RAARsociaal

Na het krijgen van mijn diagnose ben ik op zoek gegaan naar informatie over sociale angst. Ik kende het zelf nog helemaal niet, dus ik was erg nieuwsgierig. In mijn zoektocht kwam ik er achter dat er eigenlijk alleen steeds dezelfde, droge informatie te vinden is. Het sloot gedeeltelijk aan bij hoe ik me voelde, maar lang niet helemaal.

In het Engels vond ik wel meer informatie waar ik me in herkende. Ik stuitte op een website van een dame uit Engeland, die hetzelfde dacht als ik. Als de informatie niet duidelijk op een plek te vinden is, dan maak ik het zelf! Ze inspireerde me om hetzelfde te doen in het Nederlands, omdat ik er zelf niks over kon vinden.

De Engelse, Amerikaans en Canadese websites stonden vol met informatie waardoor ik mezelf steeds beter leerde begrijpen. Ook ging het verder dan alleen de standaard cognitieve gedragstherapie oplossing die in Nederland geboden werd. Ik vond veel meer praktische tips die ik toe kon passen naast mijn therapie.

RAARsociaal is een platform voor iedereen die zich anders voelt dan ‘normaal’. De vraag is natuurlijk wat precies normaal is. Dat weet eigenlijk niemand. In de shop vind je de producten die ik aanbiedt om praktisch aan de slag te gaan met jouw herstel. Daarnaast staat de blog vol met artikelen over sociale angst en nog veel meer!

Liefs,

Linda

over RAARsociaal

Meer over RAARsociaal

Waarom RAARsociaal

De naam van mijn blog verdient een uitleg op zich. Er schuilt namelijk een theorie achter het woord raarsociaal.

Wat het betekent en waarom ik deze naam gekozen heb lees je in dit artikel:

Hoe ik een blog begon

Bloggen is altijd stiekem een droom van me geweest. Toen ik ziek werd, begon ik met Instagram om mezelf elke dag een doel te geven.

Uiteindelijk groeide dit uit tot het prachtige platform wat ik nu heb. Meer lezen?

Bedankt!

Via deze weg wil ik Anouk Martens bedanken voor het bouwen van mijn prachtige website. 

Bedankt dat je me geholpen hebt met de start van mijn reis en dat je me altijd supersnel en goed helpt als ik weer eens een gekke vraag heb.