RAARsociaal Positivity and Confidence Booster

RAARsociaal Positivity and Confidence Booster is een gratis te volgen playlist die ik heb gemaakt op Spotify. De teksten van de nummers zitten vol met affirmaties en positieve, opbeurende en motiverende teksten. Deze nummers helpen jou om je mood en je zelfbeeld een fijne boost te geven en weer wat meer zelfvertrouwen te ervaren.

Volg de playlist op Spotify en luister wanneer je er behoefte aan hebt. Dans op de muziek, of luister het lekker tijdens het wandelen, schoonmaken of als je met je hobby bezig bent. Zo breng je op een eenvoudige manier positieve vibes in je leven!

Deel de playlist vooral met je vrienden en op je socials! Dat zou ik echt heel leuk vinden. Hoe meer mensen via muziek meer sociale confidence krijgen, hoe beter!

RAARsociaal Positivity & Confidence Booster

Waarom de RAARsociaal Positivity and Confidence Booster?

Zelf ben ik gek op muziek én op dansen! Met de RAARsociaal Positivity and Confidence Booster playlist bied ik je een combinatie van die twee. Want een heleboel muziek in de playlist is lekker dansbaar!

Muziek en dansen helpen je om meer uit je hoofd te gaan en meer in het moment te leven. Meer je lijf voelen. Meezingend of -dansend met de muziek. Bewegen geeft je energie en met zingen ben je lekker bezig met je ademhaling. Al met al is het hartstikke mindful! Het helpt je om je lekkerder in je lijf te voelen en meer in het hier-en-nu te leven.

Muziek is van alle tijden. Het hoort bij het leven. Muziek geeft kracht en helpt om je gevoel tastbaar te maken, als dat met woorden niet lukt. Je kan je emoties in muziek en dans uitdrukken.

Muziek en dans zijn als een universele taal. Uit welke cultuur je ook komt, waar je vandaan komt of welke taal je spreekt, iedereen reageert emotioneel en vaak op dezelfde manier op muziek. In muziek en dans kunnen we delen, waar taal en cultuur vaak een barrière vormen.