RAARsociaal raadt aan - mijn favoriete boeken

RAARsociaal raadt aan is mijn persoonlijke favoriete boeken overzicht. In de loop van de jaren heb ik verschillende boeken gelezen die me allemaal wat leerden over mezelf, mentale gezondheid of persoonlijke ontwikkeling.

Het zijn niet alleen maar zelfhulpboeken. Er staan ook luchtige boeken tussen en boeken die mij hebben ondersteunt in mijn proces. Neem gauw een kijkje!

Ps. Deze boeken zijn affilliate links. Dat betekent dat ik een kleine commissie krijg als je het boek via deze site aanschaft. Er zijn voor jou verder geen extra kosten aan verbonden.

RAARsociaal raadt aan - inspirerende zelfhulpboeken

Lees hier de review

Lees hier de review.

Boeken over angst

Wat had ik graag gewild dat er ook boeken waren met ervaringsverhalen specifiek gericht op sociale angst. Helaas bestaat dit op dit moment nog niet. Onderstaande boeken hebben wel te maken met angst, maar dan in een andere vorm. 

Lees hier de review.

Lees hier de review.

Grappige boeken met fijne inzichten

Hobbyboeken over planten

Lees hier de review.

Lees hier de review.

Lees hier de review.