Review Happy Habit School – online programma


Ik hang al een tijdje rond in het mentale gezondheid- en zelfontwikkelingshoekje van Instagram. Daar kwam ik steeds meer in aanraking met online programma’s. Een soort ‘thuistherapie’. Iets wat je zelf achter je computer zou kunnen leren. Ik wist nooit zo goed wat ik van deze programma’s vond. Met mijn ziektewetuitkering vond ik de cursussen vaak erg veel geld kosten en dat geld had ik niet. Dat vond ik erg jammer, want ik was ontzettend nieuwsgierig naar deze cursussen.

Toen Danielle van Zeelst de Koningin van goede gewoontes en voorzitter van de Chillionaresclub mij vroeg of ik haar nieuwe programma de Happy Habit School wilde uitproberen zei ik daarom volmondig JA! Eindelijk mocht ik een programma gaan proberen! 


Voor wie is het programma?

Slechte gewoontes, wie heeft ze niet? Misschien ben je wel ontzettend goed bezig met gezond eten, maar rook je ondertussen nog steeds een pakje sigaretten per dag. Of kan je niet van dat snoep af blijven, hoe graag je het ook wil. Het kan zijn dat je het gevoel hebt dat het nou eenmaal bij je hoort. Dat je er niks aan kan doen, of niks aan wil doen. Wellicht heb je al wat pogingen gedaan, maar zijn ze op niks uitgelopen. Ondertussen ben je het vertrouwen wel een beetje verloren..

De Happy Habit school is een programma die jou helpt om die zelfsabotage aan te pakken. Ook jij kunt happy habits creëren en leren de verleiding te weerstaan. Ook jij kan een fijner leven leiden met goede gewoontes die bij jou passen.

Je kunt goede gewoontes aanleren op allerlei gebieden. Stapje voor stapje een ochtendroutine aanleren, gezond eten aan je leven toevoegen, of meer bewegen.

Ben jij een vrouw met ambities en wil je je leven positief veranderen zonder steeds te hoeven vechten tegen de verleidingen van oude patronen? Als jij er klaar voor bent om eindelijk eens door te zetten en trots op jezelf wil zijn, omdat die ene gewoonte gewoon is blijven plakken? Dan is deze cursus zeker wat voor jou!

happy habit school, leer eenvoudig goede gewoontes aan

Op instagram kwam ik steeds meer in aanraking met online programma’s. Een soort ‘thuistherapie’.

Linda – RAARsociaal

Wat houdt het programma in?

Het programma bestaat uit zes modules. In deze verschillende modules leer jij hoe je goede gewoontes in je leven brengt en de slechte uit je leven verband. Je komt er achter wat jouw triggers zijn en je maakt een noodplan voor als je weer in de verleiding komt.

Dit zijn de 6 modules:
 • Module 1 – De wetenschap achter gewoontes
  • Danielle neemt je mee in waarom het je niet lukt om een gewoonte vol te houden. Ze bespreekt een stukje wetenschappelijke theorie, zodat jij beter begrijpt hoe je je voelt en het belang van de juiste reden om een gewoonte af- of aan te leren.
 • Module 2 – je slechte gewoontes gaan begrijpen
  • Je leert je slechte gewoontes bloot te leggen en te relativeren. Danielle leert je hoe je bepaalde gedachtegangen los kan laten.
 • Module 3 – hoe creëer je goede gewoontes
  • In deze module ga je echt je eigen goede gewoontes creëren en inplannen. Je gaat aan de slag met jouw persoonlijke plan.
 • Module 4 – je proces volgen
  • Genieten van het proces is de kunst en dat leer je in deze module. Je leert de relatie met jezelf te verbeteren en te genieten van het proces, in plaats van alleen maar te kijken naar het doel. Nieuwe gewoontes zijn geen doel, maar een proces. Ook leer je hoe je volhoudt.
 • Module 5 – Je triggers begrijpen
  • Nu je dingen aan het veranderen bent, zul je merken wat jouw triggers zijn. Je leert ze herkennen en maakt een plan hoe je er mee om kan gaan. Niet meer jezelf schuldig voelen, niet oordelen, maar doorgaan. Goede keuzes leren automatisch te worden.
 • Module 6 – bouwen aan succes op de lange termijn
  • In de laatste module neemt Danielle je mee in hoe jij voorgoed van de verleiding af kan komen. Hoe je nou echt die nieuwe richting in je brein op kan gaan en goede gewoontes goed vol kan blijven houden.

online programma happy habit school

Hoe kon ik beginnen aan nieuwe goede gewoontes aanleren als ik een ontzettend slechte gewoonte had waar ik het aller- allerliefste vanaf wilde?

Linda – over stoppen met roken

Het juiste moment

Mijn therapie liep ten einde en ik merkte dat ik qua groei ongeveer op 85% zat. Over de therapie was ik heel tevreden, dat stuk was echt klaar. Ik voelde dat ik alles geleerd had wat ik nodig had. Handvaten om aan de slag te gaan, maar op het praktische gebied had ik nog wel wat dingen die ik heel graag anders wilde zien, maar waar ik nog niet in verder kwam.

Ik volg Danielle al een tijdje op Instagram en we hebben in de afgelopen maanden een band opgebouwd. Haar programma en mindset spreken me ontzettend aan en ik herken veel van mezelf in haar verhaal. Toch stond ik niet te trappelen om aan het programma te beginnen. En dat had ook een duidelijke reden…

Al lange tijd wilde ik stoppen met roken. Hoe kon ik beginnen aan nieuwe goede gewoontes aanleren als ik een ontzettend slechte gewoonte had waar ik het aller- allerliefste vanaf wilde? Een paar dagen draaide ik om het programma heen. Ik opende het, luisterde wat kleine stukjes en sloot het weer af. Na een paar weken ben ik het hele programma in een vogelvlucht doorgegaan. Ik luisterde de filmpjes en bekeek het werkboek. Ik vulde nog niks in, maar luisterde alleen. De dingen die Danielle zei zetten me direct aan tot nadenken en ik nam een besluit: ik ga eerst stoppen met roken en dan ga ik de Happy Habbit School serieus volgen en nieuwe goede gewoontes aanleren! Op dit moment (1 november 2020) ben ik bijna 2 maanden gestopt met roken.


Het programma – een eerste indruk

Je kunt het programma eenvoudig openen via de link in de e-mail die Danielle voor je aanmaakt, als je het programma hebt gekocht op de site. Als je in het programma bent, die je gewoon kunt gebruiken via je browser, zie je welke trainingen jij gekocht hebt. Naast de Happy Habit School biedt Danielle namelijk ook andere trainingen aan.

De voorpagina van mijn account van de Happy Habit School

Je ziet mijn cursus al staan. Als ik de link open klik zie ik de progressie die ik gemaakt heb in het programma. Dat is het prettige aan een online programma. Je hoeft het niet in een keer af te maken. De modules kun je afsluiten wanneer jij dat wil, of je kunt ze opnieuw bekijken. Zo kun je in stukjes werken.

Hoe ziet het programma er uit?

De Happy Habit School bestaat uit 6 modules die elk een video bevatten. De video’s bevatten audio opnamen van Danielle ondersteunt met een visuele presentatie. Daarnaast bevat het een online werkboek waar oefeningen en vragen in staan bij elke module. Je kunt dit werkboek natuurlijk ook uitprinten als je dat prettiger vindt.


Mijn mening over de Happy Habit School

Het programma is overzichtelijk en compleet. In de modules word je uitgebreid meegenomen in het waarom en hoe. Je klikt de programma’s uit en kunt dan op de modules klikken. Ik vond het programma erg aanspreken, vooral omdat er een goede onderbouwing bij zit. Dat voelt prettig en geeft steun. Ik ben een type die heel vaak denkt dat ze het alleen moet doen, maar ook alleen wel kan, dus ben ik best sceptisch over online programma’s. Helemaal omdat je er best wat geld voor betaald. Is zo’n programma het geld waard?

De Happy Habit School heeft mij al voordat ik er gebruik van ben gaan maken laten stoppen met roken. Ik ben nu ruim een maand gestopt en heb al bijna 150 euro bespaard. Maar het gaat niet alleen om geld. Het programma brengt mij meer energie en geluk in mijn leven. Dat is eigenlijk niet in geld uit te drukken. Maar het kan je ook echt geld opleveren en in mijn geval zelfs heel snel veel geld.

Ik zou dit programma aanraden om aan te schaffen, ik heb het met veel plezier gevolgd en ik ben benieuwd wat het programma me in de toekomst nog gaat brengen! Elke nieuwe gewoonte gaat nu in ieder geval via de Happy Habit School, tot ik er een gewoonte van maak.

Waar schaf je het programma aan?

Ben jij  nieuwsgierig naar de Happy Habit School geworden? Je kunt het programma aanschaffen via onderstaande link:

Gebruik de code ‘Linda10’ en ontvang 10% korting op je aankoopbedrag!

Volg Danielle van Zeelst ook op Instagram op @daniellevanzeelst en @chillionairesclub.

Liefs,

Linda

Dit vind je ook leuk:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *