verander je zelfbeeld werkboek

Verander je zelfbeeld

Het verander je zelfbeeld werkboek helpt jou om je bewust te worden van hoe je naar jezelf kijkt en met jezelf omgaat. Met praktische opdrachten maak je stappen om steeds meer van jezelf te gaan houden!

Koop het werkboek nu voor €17,-

Ben jij je bewust van de manier waarop je naar jezelf kijkt?

Jarenlang kon ik niet echt goed naar binnen kijken bij mezelf. Ik had niet in de gaten hoeveel negatieve energie ik binnen liet, omdat ik me er niet bewust van was. Toen ik me wel bewust werd van mijn negatieve gevoelens en gedachtes, kon ik eindelijk gaan groeien! Je kunt niet iets veranderen als je het niet in de gaten hebt. Met het verander je zelfbeeld werkboek help ik je daar mee op weg.

Als je last hebt van...

… belemmerende overtuigingen die je zelfbeeld vertroebelen en je groei in de weg staan

… negatieve gedachtes die de boel overnemen als er een klein dingetje mis gaat

… een ontzettende innerlijke criticus die je influistert dat je niet goed genoeg bent

… het gevoel dat je nogal in de schijnwerpers staat, dat iedereen jou en jouw zwakheden kan zien

Dan zal dit werkboek jou helpen om beter met deze gevoelens en gedachtes om te gaan!

Wat er in het verander je zelfbeeld werkboek staat:

  1. Tackle je overtuigingen
  2. Verander je negatieve gedachtes
  3. Voel je eenvoudig zelfverzekerder
  4. Versla je kritische stem
  5. Stap uit die negatieve spotlights

Het verander je zelfbeeld werkboek bestaat uit een aantal verschillende opdrachten die los van elkaar staan, maar ook met elkaar verbonden zijn. Mentale klachten beginnen in je hoofd, maar kunnen ook op andere manieren zichtbaar worden. Lichaam en geest is onlosmakelijk met elkaar in verbinding.