6 redenen masterclass
Product recensies
Linda
Product recensies
11/22/2023
3 min
0

Jouw verleden beïnvloedt jouw heden – 6 redenen om de masterclass te volgen

11/22/2023
3 min
0

Jouw verleden beïnvloedt jouw heden. Of je dat nou wil of niet. Misschien heb je zelf ooit al wel het gevoel gehad dat bepaalde gebeurtenissen uit jouw verleden invloed lijken te hebben op hoe jij je voelt in het heden. En dat gevoel mag je serieus nemen. Je kan je verleden namelijk ook diep wegstoppen, bagatelliseren of weinig serieus nemen, maar dat neemt de invloed niet weg. Sterker nog, het maakt het alleen maar sterker. 

Het begrijpen van jouw verleden is de eerste stap naar zelfacceptatie en groei. In de masterclass ‘de invloed van je verleden’ neem ik je mee op een reis naar zelfontdekking en empowerment. Ik leer je jouw verleden te begrijpen, zodat je ruimte kan creëren om jezelf te gaan accepteren. En uiteindelijk gaat het daar allemaal om: zelfacceptatie. Deze masterclass helpt je op weg om jouw basis te accepteren.

Wil jij leren hoe je je verleden kunt begrijpen, accepteren en uiteindelijk loslaten voor een betere, vrijere toekomst? Ontdek in dit artikel 6 overtuigende redenen waarom jij de masterclass ‘de invloed van je verleden’ niet wilt missen:

  1. Ontdek de diepte van DNA
  2. De essentiële rol van jouw omgeving
  3. Bevrijd jezelf van trauma
  4. De invloed van gemiste kansen
  5. Neem ‘gewone’ gebeurtenissen serieus
  6. Vergeef jezelf en omarm groei


Voordat je verder leest...

Checken of jij last hebt gehad van emotionele verwaarlozing in je jeugd? Dat doe je met de checklist emotionele verwaarlozing! Alle symptomen uit je jeugd en de klachten uit het heden in een bundel.

Schrijf je in en ontvang de checklist direct in je inbox! Helemaal gratis!

emotionele verwaarlozing

Ontdek de diepte van DNA

Sociale angst is wetenschappelijk gezien niet erfelijk, maar DNA speelt een grote rol in wie jij werkelijk bent. Door de rol van DNA te leren begrijpen en te ontdekken hoeveel dieper en verder het gaat dan je je ooit kon voorstellen, ontdek je veel diepere lagen van jezelf waar je zelf waarschijnlijk nog niet eerder over nagedacht hebt. Deze masterclass vertelt jou over je eigen genetische code en hoe dit jouw zijn heeft gevormd.

De essentiële rol van jouw omgeving

Jouw omgeving waar je in opgroeit, jouw gezin, buurt, school en andere omgevingen hebben een flinke impact op jouw overtuigingen en zelfbeeld. In de masterclass ‘de invloed van je verleden’ leer je hoe jij deze invloeden kan erkennen en begrijpen. Ontdek hoe jij jouw omgeving kunt herkennen en deze positief kunt benutten voor je persoonlijke groei en mentale welzijn.

Bevrijd jezelf van trauma

Traumatische gebeurtenissen kunnen een langdurige impact hebben op je leven. Helemaal als je trauma niet zo serieus neemt als zou mogen. Trauma komt namelijk veel vaker voor dan je denkt. In deze masterclass leer je wat trauma precies is en hoe je het kunt herkennen. Leer hoe jij ruimte kunt maken voor jezelf om je verleden los te laten en jezelf de kans te geven om te groeien.

De invloed van gemiste kansen

Niet alleen traumatische gebeurtenissen, maar juist ook wat je gemist hebt in je jeugd kan een diepe invloed hebben op jouw mentale welzijn. Emotionele verwaarlozing veroorzaakt sociale angst en de invloed van emotionele verwaarlozing is goed voelbaar in je volwassen leven. Ontdek in deze masterclass welke aspecten ontbraken in jouw verleden en hoe je deze leegte beter kan begrijpen en accepteren, zodat je meer empathie voor jezelf kan krijgen en meer in balans met jezelf wordt.

Neem ‘gewone’ gebeurtenissen serieus

Soms lijken bepaalde gebeurtenissen uit het verleden ‘gewoon’, of zelfs volkomen normaal, maar hun invloed kan veel dieper gaan dan jij je wellicht realiseert. Ontdek in deze masterclass waarom het essentieel is om zelfs de ‘gewone’ dingen serieus te nemen als ze jouw heden belemmeren.

Vergeef jezelf en omarm groei

Vergeef jezelf voor alles wat er voor je 18e is gebeurt en laat schuldgevoelens achter je. In deze masterclass leer je begrijpen dat alles wat er is gebeurt, of juist is nagelaten in jouw jeugd niet jouw schuld is.

Als kind word je geboren als een ongeschreven blad en ga je je vanaf dat punt ontwikkelen. Daarin verdien je compassie, ondersteuning en empathie van je ouders. Je mag fouten maken en dingen nog niet kunnen. Vergeef jezelf, ook als je ouders er nog anders in staan. Jij kon er niks aan doen. En door jezelf te vergeven omarm jij de mogelijkheid tot groei!

De masterclass ‘de invloed van je verleden’

Klaar om jouw verleden te begrijpen en de weg vrij te maken naar een leven vanuit sociale confidence en eigen kracht? Schrijf je nu in voor de persoonlijke en intieme masterclass ‘de invloed van je verleden’ en start jouw reis naar persoonlijke groei bij de basis!

De masterclass ‘de invloed van je verleden’ biedt niet alleen inzichten en persoonlijke voorbeelden, maar ook concrete handvatten en manieren om jouw verleden te begrijpen, te verwerken en ermee om te gaan.

 masterclass invloed van je verleden


Investeer in jezelf en ontdek de kracht van jouw verleden. Jouw mentaal vrije toekomst begint hier!

Waar twijfel jij nog over bij de aanschaf van de masterclass ‘de invloed uit je verleden’?

Liefs,

Linda

Reacties
Categorieën