DE GRATIS TRAINING DIE JE IN 7 STAPPEN LEERT GRIP TE KRIJGEN OP JOUW SOCIALE ANGST

START JE REIS NAAR SOCIALE CONFIDENCE MET EEN DUIDELIJK STAPPENPLAN!

MEER GRIP OP JE ANGST MET DEZE 7 STAPPEN

  1. Leer je sociale angst te herkennen en begrijpen
  2. Praat over je klachten en voel je minder alleen
  3. Zorg dat je basis goed zit
  4. Word je eigen beste vriend
  5. Leer jezelf retegoed kennen
  6. Weet welke invloed je omgeving op jouw klachten heeft en hoe je jezelf beschermd
  7. Ga stap voor stap de uitdaging aan!
4.7/5
Ik ben echt dankbaar voor deze basisgids die je hebt gemaakt! Ik weet nu echt dat ik op dit moment in ieder geval heel erg onder sociale angst lijd. Ik heb al meerdere keren ‘hulp’ gehad vanuit de ggz en had de moed eigenlijk een beetje opgegeven om opnieuw hulp te zoeken. 
 
Omdat jij zo duidelijk maakt dat therapie zo belangrijk is ga ik de stap toch weer wagen! Ik wil verder in mijn leven en ik wil mijn sociale angst zo goed mogelijk aan pakken. Ik ben hier wel enorm angstig voor, maar dat zal ook wel bij de sociale angst horen.
 
Dankjewel nogmaals, ik ben heel erg blij dat ik eindelijk iemand heb gevonden waarin ik herkenning vind

Cato

4.6/5

Ik heb net je training gevolgd. Ik vond het heel interessant om te lezen en vooral heel erg fijn om dingen te herkennen in je verhaal. Het voelt heel persoonlijk en dat maakt het prettig om te lezen! Bedankt dat je je verhaal zo open deelt!

Roos