'Meer grip op sociale angst in 7 dagen' - gratis minicursus

Over meer grip op sociale angst

‘Meer grip op sociale angst in 7 dagen’ is een e-mail cursus waarin je 7 dagen lang elke dag een e-mail met tips en inzichten krijgt die je helpen om meer grip te krijgen op jouw sociale angst.

Elke dag ontvang je een e-mail met een specifiek onderwerp. De e-mails bevatten informatie over sociale angst, ze leren je hoe je zelf aan de slag kan gaan en bevatten oefeningen die jij zelf toe kan passen.

Herken jij je hier in?

  • Je hecht veel waarde aan de mening van anderen, maar je eigen mening ken je eigenlijk niet zo goed
  • Je bent niet zo positief over jezelf en vind het moeilijk om niet streng voor jezelf te zijn
  • Je bent je erg bewust van jezelf en hebt snel het idee dat mensen naar je kijken
  • Als een collega tegen je snauwt vraag je je af wat je misschien verkeerd hebt gedaan
  • Oude gênante momenten kunnen op ongemakkelijke momenten ineens weer in je hoofd opkomen en je weer net zo rot laten voelen

Inhoud 'meer grip op sociale angst'

Dag 1: sociale angst leren kennen

Dag 2: praten over je sociale angst

Dag 3: eenvoudige manieren om je zelfliefde te vergroten

Dag 4: daag je negatieve gedachtes uit!

Dag 5: gewoontes die sociale angst verminderen

Dag 6: breng je angsten in kaart

Dag 7: ga de uitdaging aan in kleine stapjes!

meer grip op sociale angst

Mijn stappen naar meer grip op sociale angst

Toen ik mijn diagnose kreeg wist ik niet goed waar ik moest beginnen om minder angstig te zijn. Ik begon met het opzoeken van informatie over sociale angst en leerde stapje voor stapje meer grip te krijgen op mijn sociale angst.

Ik leerde mezelf beter kennen en beter om te gaan met mezelf. Ik leerde wat sociale angst inhield en wat het voor mij inhield. Daar deel open over op mijn blog en Instagram. Ik vertel wat sociale angst is, waar ik tegenaan loop en wat mij helpt.

Mijn reis naar herstel duurt al een paar jaar en mijn herstel is zeker niet lineair gegaan. Dat is herstel ook niet, maar als ik had geweten wat ik nu weet was ik veel verder geweest. Daarom heb ik mijn stappen gestructureerd en gedeeld in deze gratis minicursus.

Nee, je kunt sociale angst niet genezen in een week. Het heeft tijd nodig. Maar deze minicursus helpt je om gerichter op zoek te gaan naar wat werkt in jouw herstel.

Voor wie is meer grip op sociale angst?

Naar mijn mening is sociale angst voor iedereen verschillend. Het belemmerd de een meer in het leven dan de ander. Je hoeft niet perse een diagnose te hebben om te voelen dat je last hebt van sociale angst.

Deze cursus is geschikt voor mensen met een diagnose, maar ook zeker voor mensen die zich herkennen in mijn verhaal, of in de artikelen. Mensen die nieuwsgierig zijn naar hoe ze een meer ontspannen leven kunnen leiden.

Wil jij dé kickstart in meer grip op jouw sociale angst?

Breng je sociale angst klachten in kaart

Het Sociale Angst Portfolio is een 40 pagina’s tellende gids en praktisch werkboek ontworpen om de verschillende aspecten die van invloed zijn op jouw sociale angst klachten in kaart te brengen. Zo leer jij jezelf beter begrijpen en krijg je meer grip op je eigen herstelproces.

Met het Sociale Angst Portfolio zet je een kader neer van jouw verschillende symptomen. Je verdiept je in het ontstaan van jouw sociale angstklachten en je ontdekt wat jouw triggers zijn. Zo creer jij een stevige basis van waaruit je zelfverzekerd aan je herstelproces kunt gaan werken. Houd zelf de touwtjes in handen met het Sociale Angst Portfolio!

sociale angst portfolio