dagboek positieve woorden

Bevrijd jezelf van negatieve gedachten in 11 dagen

Transformeer je innerlijke dialoog en laat negatieve gedachten los

START JE REIS HIER
journal negatieve zelfpraat ombuigen

Evidence-based

Gemaakt en getest door een ervaringsdeskundige

Deskundig

Ervaren maatschappelijk werker en coach

Lekker praktisch!

Slaat een brug tussen therapie en de praktijk

profielfoto

Mijn leven veranderde toen ik negatieve gedachten losliet

Als zorgprofessional dacht ik dat ik toch best wel goed in de gaten had hoe ik met mijn eigen mentale gezondheid om kon gaan, maar toen ik in 2018 uitviel in de ziektewet realiseerde ik me meer en meer dat ik dat helemaal niet wist. En dat ik heel veel dingen deed, of juist niet deed, die mijn groei naar mentale vrijheid belemmerden.


Voor mijn eigen gedachten, gevoelens en gedrag heb ik lang een blinde vlek gehad. Daar kwam verandering in toen ik de diagnose sociale angststoornis kreeg en concreet kon werken aan mijn herstel. En een van de belangrijkste dingen die ik leerde was het ombuigen van de negatieve gedachtes die ik had en de uitspraken die ik deed naar positieve woorden over en tegen mezelf.


Toen ik steeds meer leerde om positieve woorden te gebruiken in plaats van streng voor mezelf te zijn, mezelf te straffen en kritiek op mezelf te leveren. Ik begon positief over mezelf te praten, mezelf complimentjes te geven en uit te spreken waar ik goed in ben. Waar ik altijd bang was dat dit egoistisch of arrogant zou overkomen voelde ik dat het juist heel natuurlijk was. En heel erg bevrijdend!


Mijn zelfbeeld groeide en ik voelde me steeds comfortabeler met mezelf. En dat alleen door de negatieve gedachten die ik dacht en uitsprak bewust om te buigen naar meer positieve woorden! Dat wil ik niet voor mezelf houden, maar delen met jou!

10+

Jaar ervaring

150+

Artikelen op de site

1.000+

mensen geholpen

Cato

Member RAARsociaal Academie

Blije klant

Ik ben heel erg dankbaar voor dit journal Linda, echt super fijn dat we ons kunnen blijven ontwikkelen en beter met onze angsten om kunnen gaan op dit platform!

Transformeer negatieve gedachten naar positieve woorden!

werkboek negatieve zelfpraat ombuigen

Journal negatieve gedachten loslaten

 • Transformeer negatieve zelfpraat in positieve zelfbevestiging
 • Creeer een krachtige, positieve mindset die jou helpt je doelen te behalen
 • Word volledig oké met jezelf, precies zoals jij dat wilt
 • Dagelijkse oefeningen die je helpen jezelf te versterken
 • Een uitlaatklep voor iedereen die verlangt naar meer zelfvertrouwen
 • Blijf niet langer vastzitten in een negatieve spiraal
 • Bevrijd jezelf van een laag zelfbeeld 
  werkboek negatieve zelfpraat ombuigen
  € 17,95
  € 12,95

  Koop nu: het journal negatieve gedachten loslaten

  Verander jouw zelfbeeld en je taalgebruik eenvoudig met het journal positieve woorden gebruiken. Maak het jezelf makkelijk met de praktische oefeningen die je gelijk toe kunt passen in de praktijk. Elke dag een oefening helpt je om in 11 dagen te leren hoe jij stap voor stap negatieve gedachten kunt loslaten en positiever tegen en met jezelf kunt praten. Een beter zelfbeeld krijgen hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn!
 • Bevalt het journal helemaal niet? Wat jammer om te horen! Stuur me binnen 4 dagen een berichtje en je krijgt je aankoopbedrag terug.

  Wat anderen zeiden over het journal

  Heppiedepeppie!

  Ik vond het erg leuk om mezelf uit te dagen. Ik merk dat ik het fijn vind om elke dag wat te oefenen. Het zorgt er bij mij voor dat ik, hoe klein of groot, nieuwe inzichten op doe over mezelf en daar word ik heppiedepeppie van.
  Miranda - member RAARsociaal Academie

  Een challenge

  Ik vond het een heel fijn journal, echt een ‘challenge’ omdat het soms veel emoties in me losmaakte die ik soms nog wel ongemakkelijk vind om te voelen. Maar dat betekent juist dat het iets goeds is, omdat ik zo leer hiermee om te gaan en mezelf beter te snappen en waar bepaalde dingen vandaan komen.
  Cato - member RAARsociaal Academie
  Het maakt veel los
  Het heeft heel veel inzichten gegeven, maar ik merk ook wel dat het heel veel gevoelens losgemaakt heeft en dat ik het wel lastig vind om daarmee om te gaan. Maar ik denk dat het goed is om met deze dingen bezig te zijn, omdat het dan ook een plekje krijgt en ik mijzelf verder kan ontwikkelen.
  Annette - member RAARsociaal Academie

  Veel gestelde vragen - journal positieve woorden gebruiken

  Hoe lang duurt het om de oefeningen in het journal te voltooien?

  Het journal neemt 11 dagen in beslag. Dat betekent niet dat je er de hele dag mee bezig bent. Maar ik zou toch elke dag een uur de tijd nemen om de opdrachten in te vullen. De ene keer heb je dat hele uur wel nodig, de andere keer zijn het wat kortere opdrachten. Je kunt de opdrachten ook altijd nog zelf herverdelen en er wat langer over doen.

  Moet ik specifieke voorkennis hebben om met het journal te kunnen werken?

  Nee. Het journal is toegankelijk voor iedereen. De opdrachten worden duidelijk uitgelegd en zijn eenvoudig toe te passen in de praktijk. Mocht je wel ergens tegenaan lopen of iets niet begrijpen, dan kan je altijd bij mij terecht. Mail me of stuur me een berichtje op Instagram! Ik help je graag.

  Is dit journal geschikt voor mij?

  Het journal is geschikt voor iedereen die worstelt met een laag zelfbeeld, sociale angstklachten, of ontzettend streng voor jezelf zijn. Het is gemaakt door een millenial, maar dat wil niet zeggen dat het niet geschikt is voor andere leeftijden. Vanaf welke leeftijd het journal geschikt is weet ik niet precies, maar in ieder geval vanaf 18 jaar is het journal prima te gebruiken. Onder die leeftijd zou het echt eerst getest moeten worden. Ik weet helaas zelf niet zoveel van jongeren en mentale gezondheid.

  Wat voor soort oefeningen kan ik verwachten in het journal?

  De oefeningen in het journal zijn over het algemeen echt schrijfopdrachten. Je beschrijft dingen over jezelf en over je gedachtes en gevoelens. Je gaat dieper in op wie je zelf bent en wat je voelt. Je hebt dus een dagboek en een pen nodig en dan kun je overal de opdrachten uitvoeren.

  Wat gebeurt er als ik moeite heb met bepaalde oefeningen of als ik vastloop?

  Dan ben ik er voor je! Stuur mij een mailtje of een berichtje op Instagram, dan help ik je verder met de opdracht. Het zou zonde zijn als je het journal niet af kan maken, omdat je de opdracht niet goed begrijpt of vastloopt. Daar help ik je bij.

  Is er een garantie dat mijn zelfbeeld zal verbeteren na het voltooien van het journal, en zo ja, wat voor resultaten kan ik verwachten?

  Dit journal is als challenge gebruikt in de RAARsociaal Academie en heeft heel wat losgemaakt bij de deelnemers. Wat er vooral naar voren komt is bewustzijn van hoe negatief je tegen jezelf bent. En als je je daar bewust van wordt ontstaat er ruimte om jezelf meer en meer te gaan accepteren en veranderen. Het journal geeft je dus de aanzet om je structureel steeds beter te gaan voelen. Het is aan jou om na het journal oefeningen door te zetten die jou helpen met het trainen van een positief zelfbeeld.

  Begin vandaag nog met negatieve gedachten loslaten

  dagboek negatieve zelfpraat ombuigen
  BESTEL HIER!
  Let op! Dit is een tijdelijke actie!