Wil je nu eens écht weten waarom je bent wie je bent?

Het antwoord ligt in je verleden

LEER DE INVLOED VAN JOUW VERLEDEN KENNEN


De blauwdruk van jouw volwassen leven

5+ jaar

ervaring in sociale angst

10+ jaar

ervaring in hulpverlening

3000+

gelijkgestemden gesproken

Leer je verleden te begrijpen om jezelf beter te accepteren

Begrijp de rol van DNA

DNA speelt een grotere rol in je zijn. Het gaat veel dieper en verder dan je beseft.

Herken je omgeving

Jouw gezin, buurt, school en andere omgeving spelen een essentiële rol in jouw overtuigingen.

Leer wat trauma is

Als je jouw trauma gaat inzien, zul je meer ruimte krijgen om je verleden los te laten en te groeien.

Weet wat je gemist hebt

De invloed van het verleden komt niet alleen door gebeurtenissen, juist ook door wat er niet gebeurt is.

Neem je verleden serieus

Dingen die 'gewoon' leken zijn toch belangrijk om serieus te nemen als ze je belemmeren in het heden.

Vergeef jezelf voor vroeger

Alles wat er gebeurde in jouw jeugd is niet jouw schuld. Je was nog een kind en in ontwikkeling. 

profielfoto

Pas toen ik mijn verleden ging verwerken kwam ik echt in balans met mezelf

Ik ben Linda, maatschappelijk werker en ervaringsdeskundige in sociale angst. In 2019 kreeg ik de diagnose sociale angststoornis en dat veranderde mijn leven. Het leidde tot een intensief herstelproces waarin ik niet alleen mijn eigen sociale angst overwon, maar ook mijn bedrijf opbouwde om anderen te helpen hetzelfde te bereiken.

Wat ik miste in de GGZ, heb ik zelf onderzocht en nu deel ik deze waardevolle inzichten graag met jou, zodat jij ook in je eigen kracht kunt geloven en steeds meer oké kunt worden met jezelf op jouw eigen voorwaarden.


Waarom begrijpen hoe het verleden ons beïnvloedt zo belangrijk is

Tijdens mijn eigen herstelproces ontdekte ik hoe belangrijk het voor me was dat ik me in mijn verleden ging verdiepen en het ging begrijpen. Zelfs al voordat ik mijn diagnose kreeg kwam ik in aanraking met de theorie van het innerlijke kind en besefte ik hoe weinig ik had nagedacht over mijn jeugd als mogelijke trigger in mijn volwassen leven.


Ondanks cognitieve gedragstherapie voelde ik dat er nog steeds iets diep van binnen zat waar ik geen grip op kreeg. Pas buiten de reguliere GGZ kreeg ik de kans om mijn verleden en mijn innerlijke kind echt te onderzoeken. Ik leerde over de invloed van emotionele verwaarlozing in mijn jeugd. Dat was het moment waarop ik begon met echt verwerken, diepe zelfcompassie ontwikkelde en mezelf eindelijk kon troosten en vergeven voor wat er was gebeurd én net gebeurd was in mijn jeugd.


Het begrijpen van de invloed van je verleden helpt je om jezelf in het heden beter te begrijpen, wat de basis vormt voor zelfacceptatie en sociale confidence. Deze masterclass is voor mij ontzettend persoonlijk, want ik deel mijn eigen ervaringen en inzichten en ik geef een heleboel persoonlijke voorbeelden om jou te helpen begrijpen wat er in jouw jeugd van invloed kan zijn geweest.

 

Er is meer dan de GGZ

Ik ben ervan overtuigd dat persoonlijke groei niet beperkt is tot alleen wetenschappelijke benaderingen. De GGZ kan helpen, maar er is meer dan dat. Deze masterclass is gebaseerd op intuïtie, ervaring en interactie met honderden gelijkgestemden die soortgelijke reizen maken. Hoewel sommige onderdelen uit deze masterclass niet volledig overeenkomen met wetenschappelijke benaderingen, het draait vooral om het begrijpen van de impact van je verleden op wie je nu bent.
KOOP DE MASTERCLASS


En neem de eerste stap in je verleden te begrijpenEn neem de eerste stap in je verleden te begrijpen

De aspecten uit je verleden

Erfelijkheid en

DNA

DNA speelt een veel grotere en diepere rol in wie jij bent geworden dan je je ooit kan voorstellen. Je lijkt op de vier generaties voor je en dat draag je je hele leven mee.

Omgeving en overtuigingen

De plek waar jij opgroeit vertelt je ontzettend veel over jouw overtuigingen over jezelf en de wereld. Jouw gezin van herkomst, school en de rest van je omgeving.

Traumatische gebeurtenissen

Wat er gebeurt is in je verleden heeft impact, maar wat er niet is gebeurt in je verleden ook. Hier speelt emotionele verwaarlozing een grote rol.

€39,95

De invloed van jouw verleden: masterclass met persoonlijke voorbeelden

  • Direct in je mailbox
  • Dit is wat cognitieve gedragstherapie niet belicht
  • Uitgebreide uitleg met persoonlijke praktijkvoorbeelden
  • Weet wat jou precies triggert door het verleden te begrijpen en accepteren

Verwerk ook eindelijk jouw verleden

Ik heb veel aan jouw persoonlijke voorbeelden

Ik heb net gekeken en geluisterd. Heel interessant! Heel erg bedankt voor je openheid, Linda! 🤩 Ondanks dat ik al bekend was met de invloed van mijn verleden, vindt mijn onbewuste herhaling erg fijn. Heb ook veel aan jouw persoonlijke voorbeelden.

Miranda - RAARsociaal Academie member

Veel gestelde vragen - masterclass 'de invloed van je verleden'

Is deze masterclass wat voor mij?

Deze masterclass is voor iedereen die zich wil verdiepen in zijn of haar eigen geschiedenis en wat de invloed daarvan is op het heden. De masterclass is gemaakt vanuit het oogpunt van sociale angst, omdat dit mijn eigen ervaring is, maar is heel goed toe te passen als je geen sociale angst hebt of een andere diagnose.

Deze masterclass is echt iets voor jou als je voelt dat je bij de GGZ niet alles eruit kan halen. Als je het gevoel hebt dat er meer te leren valt en te verwerken. Ik vertel je namelijk niet uit wetenschappelijk oogpunt wat ik weet, maar vooral vanuit mijn intuïtie en ervaring.

Wat leer ik van deze masterclass?

De kern van deze masterclass is het leren van de verschillende aspecten uit je jeugd die van invloed zijn op jouw persoonlijke ontwikkeling en mentale gezondheid. Door beter te begrijpen wat er van invloed is geweest in je jeugd en hoe zich dat nu tot uiting brengt maak je ruimte voor jezelf om jezelf te gaan begrijpen én accepteren. En hoe meer jij jezelf accepteert, hoe beter je jouw oude pijn constructief kan verwerken.

De volgende punten leer je in deze masterclass:
1. Wat de rol is van DNA en erfelijkheid en hoe dit jouw identiteit en gedrag beïnvloedt;
2. Hoe essentieel de rol is van jouw omgeving: je gezin, buurt, school en andere belangrijke plekken.
3. Wat trauma precies inhoudt en hoe je het kunt herkennen. Zo leer je ruimte te maken om jouw verleden los te laten en jezelf de kans te geven om te groeien.
4. Dat niet alleen gebeurtenissen, maar juist ook wat je gemist hebt van diepe invloed op je mentale welzijn is. In deze masterclass ontdek jij wat er ontbrak in je verleden en hoe jij dit gemis kunt begrijpen, zodat je meer in balans kunt gaan leven.
5. Het erkennen van wat je ‘normaal’ vond, omdat het meer impact kan hebben dan je denkt. Deze masterclass helpt je om die alledaagse gebeurtenissen serieus te nemen, omdat ze van invloed kunnen zijn op je huidige situatie.
6. Dat vergeving de sleutel is tot zelfacceptatie. In deze masterclass leer je hoe je jezelf kunt vergeven voor gebeurtenissen uit het verleden die niet jouw schuld waren. Ik help je om niet meer zo streng te zijn over die gebeurtenissen, maar juist lief voor jezelf te zijn.

Hoe lang duurt de masterclass?

De masterclass duurt een klein uurtje, om precies te zijn: 56 minuten. Je kunt hem in een keer kijken of in stukjes, want de masterclass is verdeeld in een aantal onderdelen.

Wat wordt er behandeld in de masterclass?

In deze masterclass behandel ik de volgende punten met je:
- Het belang van het begrijpen van je verleden
- Waarom ik andere informatie geef dan de GGZ
- De invloed van erfelijkheid en DNA
- De invloed van je omgeving en overtuigingen
- De invloed van traumatische gebeurtenissen
- Emotionele verwaarlozing
- De invloed op je volwassen leven
- Hoe je de invloed van het verleden kunt verwerken

En door de gehele masterclass heen geef ik persoonlijke voorbeelden en deel ik mijn eigen verhaal, mening en visie.

Wordt er ondersteuning of begeleiding geboden tijdens of na de masterclass?

Voor de members in de RAARsociaal Academie is het mogelijk om met gelijkgestemden te sparren over dit onderwerp, of met mij. Voor de mensen die de losse masterclass kopen: mijn mailbox en DM staan altijd open en ik help je met alle liefde verder als je een vraag hebt of ergens tegenaan loopt.

Wat is de prijs van de masterclass?

De masterclass kost €39,95 en komt per 1 december beschikbaar. Koop je de masterclass in de pre-order, dan krijg je maar liefst €22,95 korting en betaal je slechts €17,- voor de masterclass!

Leer je verleden begrijpen en jezelf écht goed kennen