sociale angst overwinnen

Breek door jouw sociale angsten

Met de RAARsociaal Academie!

Ervaringsgericht én professioneel

Gebaseerd op echte ervaringen met sociale angst én professionele expertise als maatschappelijk werker en coach

Gespecialiseerd in sociale angst

Een gericht platform dat specifiek is ontworpen voor mensen die worstelen met sociale angstklachten

Online e-learning platform

Toegang tot een verscheidenheid aan e-learning modules, minicursussen, journalopdrachten en audio opnames

Community support

Een actieve en ondersteunende online community waar gelijkgestemden elkaar kunnen ontmoeten, verhalen delen, inzichten geven en supporten

Veilig en vertrouwd

Een veilige omgeving waar gebruikers zich vrij kunnen voelen om zichzelf te zijn en zich te uiten zonder angst om veroordeeld te worden

Empowerment

Geeft mensen de controle over hun eigen herstelproces door middel van educatie, ondersteuning en samenwerking in een gemeenschap van gelijkgestemden

Praktische tools

Biedt praktische en direct toepasbare tools om sociale angst aan te pakken en zelfhulp te bevorderen

Flexibel leerplatform

Het platform is volledig toegankelijk op jouw eigen tempo en tijd, waardoor je op jouw eigen ritme kunt leren en groeien

Uniek in Nederland

de eerste lotgenotengroep in Nederland gericht op sociale angst, wat het een unieke en specifieke bron van ondersteuning maakt
raarsociaal academie

Ik maakte de weg voor je vrij...

Mijn naam is Linda en ik ben de drijvende kracht achter deze community. Als ervaringsdeskundige in het overwinnen van sociale angst en opgeleid maatschappelijk werker, ben ik gepassioneerd om anderen te helpen op hun reis naar sociale confidence.


Sinds januari 2019 ben ik actief op Instagram en deel ik mijn kennis. In de loop der jaren is daar het bieden van ondersteuning aan mensen die worstelen met sociale angst bijgekomen. Door mijn eigen reis heb ik namelijk ontdekt dat er een heleboel praktische handvatten zijn die je kunt toepassen buiten traditionele therapie om.


Dit heeft mij geïnspireerd om RAARsociaal te starten als een aanvulling op professionele hulp, waarbij ik praktische tools en een ondersteunende community bieden.

raarsociaal academie

Mijn visie op sociale angst overwinnen

Ik geloof in empowerment en zelfstandigheid. Ik bied je educatieve bronnen over sociale angst, een online forum waar gelijkgestemden elkaar kunnen ondersteunen, en praktische oefeningen die je zelfstandig kunt uitvoeren.


Mijn doel is om jou de kracht en motivatie te geven om stappen te zetten richting zelfacceptatie en zelfvertrouwen, op jouw eigen tempo en op jouw eigen manier.


Als eigenaar en community facilitator van RAARsociaal, streef ik ernaar om een betrouwbare en ondersteunende omgeving te bieden waar jij je begrepen en gesteund voelt. Mijn eigen ervaringen met sociale angst maken mij empathisch en deskundig in het begeleiden van anderen op hun pad naar persoonlijke groei.


Maar geloof me niet alleen op mijn woord – lees de testimonials van anderen die al profiteren van de ondersteuning die RAARsociaal biedt.


Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in de community en je te ondersteunen op jouw reis naar sociale confidence!

WORD MEMBER

"Ik ben heel erg blij dat de RAARsociaal Academie er is, om zoveel herkenning te vinden heb ik nog nooit ervaren op deze manier. Het feit dat ik mezelf heb voorgesteld werkte opluchtend, terwijl mijn angst zei dat ik het beter niet kon doen. Het is nog maar het begin, maar ik vind het fijn wetende dat ik in de toekomst mijn problemen kan delen met anderen die snappen waar ik het over heb en tips te krijgen van anderen.


Ik vind het ook heel fijn dat er cursussen zijn om mezelf nog beter te begrijpen en hoe ik er beter mee om kan gaan. Ik ben heel erg benieuwd wat het me verder gaat brengen en ik denk dat het heel goed is om op een laagdrempelige manier aan je sociale angst te kunnen werken."

Cato - member RAARsociaal Academie

sociale angst overwinnen

Groei naar een sociale confidence lifestyle!

De RAARsociaal Academie is hét sociale angst online platform van Nederland, waar je op een veilige manier in contact kan komen met gelijkgestemden en laagdrempelig aan de slag kan met zelfhulp om jouw sociale angst stapje voor stapje te overwinnen.

Sociale angst overwinnen hoef je niet alleen te doen, er zijn gelijkgestemden om je heen die jou begrijpen, ondersteunen en supporten op reis naar sociale confidence!

Voel je niet langer eenzaam en raar, maar voel je thuis in de community waar jij er bij mag horen en waar je volledig geaccepteerd en gewaardeerd wordt!


Wat een prachtige omgeving heb je er van gemaakt! Echt heel mooi!


Tanisha - member RAARsociaal Academie

Het ziet er mooi uit, en werkt handig met de app. De filmpjes zijn erg informatief en er staan goede oefeningen

Ruud - member RAARsociaal Academie

Ik heb echt heel veel aan de RAARsociaal Academie en ik geloof dat er gaandeweg steeds meer mensen zich zullen openstellen
Miranda - member RAARsociaal Academie

Niet meer eenzaam dwalen, maar gezamenlijk gericht groeien!

Kom bij de RAARsociaal Academie

Het e-learningplatform

Het e-learningplatform is dé plek waar jij op je eigen tempo en in je eigen volgorde stapsgewijs aan de slag kunt gaan met praktische oefeningen en inzichten.

Door diverse oefeningen te bieden op verschillende gebieden, kun jij zelf kiezen waar je mee wil oefenen, hoe lang je er mee wil oefenen en hoe vaak. Dat verminderd de druk om perfect te zijn want jij bent zelf degene die volledig in control is over je eigen leren!

Elke maand komt er nieuwe content in de e-learning in de vorm van een (journal)challenge, audio opname(s), opdrachten, masterclasses of minicursussen. Daarnaast is er op dit moment al het een en ander aanwezig op het platform!

De community

Welkom bij de eerste online community voor mensen met sociale angst! Op deze plek kun je helemaal jezelf zijn, zonder maskers of façades. Ik begrijp de ups en downs van sociale angst als geen ander. De community is een veilige ruimte om te delen, te vragen, en soms even flink te ventileren – zonder oordeel.


Dit is dé plek waar we samen onze successen vieren, of ze nou groot of klein zijn. Of het nu gaat om die eerste stap die je buiten je comfortzone zette zonder die knagende angst, of die keer dat jij jezelf echt hebt laten horen. Het maakt niet uit, we supporten elkaar door dik en dun.


In de community vind je niet alleen antwoorden op je vragen, het is ook een plek waar je kwetsbaar kunt zijn zonder je te hoeven verstoppen. Het is oké om je grenzen aan te geven en te leren hoe je die uitdagende situaties stap voor stap aangaat.


Vergeet niet: hier vind jij jouw club, jouw mensen die begrijpen wat je doormaakt. En samen groeien we, dagen we sociale angst uit en omarmen we stap voor stap steeds meer wie we zijn. Want het is hier niet alleen overleven, maar bloeien op je eigen voorwaarden.

Kies het membership wat bij jou past

Maand

Maand

€19,95
€12,95

Per maand

  • Maandelijks opzegbaar
  • 1x nieuwe learning
  • Onbeperkt toegang leeromgeving en community
VOORDELIGSTE OPTIE!

Jaar

€119,80
€89,95
Per jaar
  • Meest voordelige optie
  • 12x nieuwe learning
  • Onbeperkt toegang leeromgeving en community
Kwartaal

Kwartaal

€38,85

€29,95
Per kwartaal
  • €8,90 korting
  • 3x nieuwe learning
  • Onbeperkt toegang leeromgeving en community

"Pas toen ik mijn eigen community creëerde voelde ik dat ik sterker en zelfverzekerder werd. Nu bied ik dit jou ook aan!" 

Linda - oprichter RAARsociaal Academie

RAARsociaal Academie

Kan ik de RAARsociaal Academie volgen in plaats van therapie?

De RAARsociaal Academie is een plek waar je op een toegankelijke manier handvatten en inzichten krijgt die je eenvoudig toe kunt passen in de praktijk. Ik heb de RAARsociaal Academie opgericht als aanvulling op wat je leert in de GGZ. Daar miste ik zelf nog wel eens de koppeling naar de praktijk.

De RAARsociaal Academie werkt wel heel goed als je al therapie gevolgd hebt, maar toch nog zo nu en dan tegen het feit aanloopt dat je niet zo goed weet hoe je nu daadwerkelijk met een situatie om kan gaan waar je geen sociale confidence voelt.

Daarnaast biedt het een uitgebreid forum waar je met gelijkgestemden in contact kan komen. Het praten met anderen en je minder alleen voelen levert een enorme bijdrage aan jouw zelfvertrouwen en sociale confidence!

Is het platform geschikt voor mij?

De RAARsociaal Academie is een praktische online leerplek waar je kan oefenen om echt in de praktijk anders om te gaan met je sociale angsten en onzekerheid. Het geeft je concrete handvatten en oefeningen die je eenvoudig en gelijk toe kunt passen.

Je hebt geen diagnose sociale angst nodig. Heb je die diagnose wel, dan raad ik je aan om therapie te volgen en de RAARsociaal Academie te volgen om de koppeling naar de praktijk te maken.

De RAARsociaal Academie is er voor iedereen die wil werken aan zijn of haar sociale confidence. Die op zoek wil naar zichzelf en wil leren om helemaal oké met zichzelf te worden op eigen voorwaarden.

Ik heb al zoveel verschillende hulp, waarom zou ik voor de RAARsociaal Academie gaan?

Dat wat ik zelf zo gemist heb, heb ik voor jou gemaakt. De RAARsociaal Academie is anders dan de hulp die je krijgt van bijvoorbeeld de GGZ of van een andere coach of therapeut. De RAARsociaal Academie is een zelfhulp platform. Het is de bedoeling dat je zelf aan de slag gaat met de concrete opdrachten, zodat jij jouw leven helemaal aan kan passen naar hoe JIJ het wil.

Ik ben geen vervanger van de GGZ. Dat heb ik ook nooit willen zijn. Ik ben een maatschappelijk werker in hart en nieren en ik geniet er van om jou met een klein beetje aansturing zelf te laten bedenken hoe jij je leven anders in kan richten. Ik ben enkel de inspirator, jij bent de creator.

De RAARsociaal Academie helpt je om die omgebogen overtuigingen ook echt om te zetten in concreet gezond gedrag. Ik help je om jezelf beter te leren kennen, meer te begrijpen over de symptomen die sociale angsten met zich meebrengen en constructief te leren om helemaal oké met jezelf te worden zoals JIJ dat wil.

Dus niet meer hulp op allerlei verschillende eilandjes, maar een vaste plek om jouw sociale confidence daadwerkelijk in de praktijk te leren brengen én dit vast te houden.

Hoeveel tijd gaat er zitten in de RAARsociaal Academie?

Het leuke van de RAARsociaal Academie is dat er geen tijdsdruk achter zit. Het lesmateriaal bestaat uit kleine stukjes die je eenvoudig op zichzelf kan volgen. Zelfs de minicursussen zijn per module los te volgen.

Neem bijvoorbeeld elke dag een kwartiertje de tijd om te oefenen op het leerplatform. Of neem er wat langer de tijd voor, bijvoorbeeld in het weekend of ‘s avonds. Je mag het volledig zelf bepalen!

Maakt het uit hoe actief je bent in de community?

Nee, het is niet verplicht om heel actief te zijn in de community. Wel is het heel fijn en leuk om met andere gelijkgestemden te praten en je wat minder alleen te voelen.

Maar waar de een wat sneller op de voorgrond staat en wil vertellen is de ander wat meer een kat-uit-de-boom-kijker en luistert en leest meer. Het is allebei oké. Iedereen leert en ervaart op zijn of haar eigen manier.

Probeer jezelf wel uit te dagen om steeds wat meer van jezelf te laten horen en te laten zien. Daar is de community in de RAARsociaal Academie perfect voor!

Maak een vliegende start in jouw reis naar sociale confidence!