Eindelijk eens echt grip op sociale angst?

In 8 modules naar meer sociale confidence!

KOOP HEM HIER 


Ervaringsdeskundige

Ik ben in 2018 gediagnosticeerd met een sociale angststoornis

Professional

Opgeleid maatschappelijk werker en ervaren coach

Praktijkgericht

RAARsociaal helpt je om daadwerkelijk te veranderen in je dagelijks leven

Krijg jij ook maar geen grip op sociale angst?

Daar ben ik ook tegenaan gelopen. In december 2018 viel ik uit met mentale klachten in de ziektewet en kreeg ik de diagnose sociale angststoornis. Er ging een wereld voor me open! Eindelijk vielen de puzzelstukjes op zijn plek.

In therapie leerde ik om mezelf beter te begrijpen, maar als ik dan daadwerkelijk in een situatie terecht kwam waar ik sociale angst van kreeg miste ik vaak de concrete koppeling naar de praktijk. Want hoe doe je dat nou precies, omgaan met je sociale angstklachten?

Om daar achter te komen ging ik op onderzoek uit. Ik bestudeerde informatie uit Engeland, Amerika en Canada en deelde wat ik leerde en waar ik tegenaan liep op Instagram. Zo creëerde ik mijn eigen community van gelijkgestemden om me heen waar ik mee kon praten en van kon leren.

Als opgeleid maatschappelijk werker en ervaren coach ben ik naast ervaringsdeskundige ook een professional. Jarenlang twijfelde ik aan mijn studie- en loopbaankeuzes, maar in de periode na mijn ziekmelding kwam alles steeds meer bij elkaar. Al mijn ervaring kon ik in gaan zetten in mijn bedrijf RAARsociaal!

Nu help ik mensen die worstelen met sociale angstklachten, hun zelfvertrouwen en zelfbeeld. Mensen die er naar verlangen om helemaal oké met zichzelf te worden zoals ZIJ dat willen. Op hun eigen tempo en hun eigen manier.

Ik geloof namelijk dat je met zelfhulp en zelfzorg een heleboel van je eigen kracht terug kan nemen en jouw eigen unieke ik kunt vinden en – heel belangrijk – echt gaan accepteren! Jij mag er zijn zoals je bent, met al je gekkigheden, spanning en problemen. Ik geloof in jou!

Ik ben geen vervanger van de GGZ

Sociale angst wordt in Nederland binnen de GGZ behandeld met cognitieve gedragstherapie. Dat helpt je om jouw overtuigingen te leren kennen en om te buigen. Het is een heel essentieel onderdeel van sociale angst overwinnen, maar naar mijn mening is er meer dan dat, wat niet echt belicht wordt binnen de GGZ.

Met alleen overtuigingen ombuigen ben je er nog niet. Sociale angst overwinnen betekent je kijk op het leven aanpassen, je levensstijl aanpassen en waarschijnlijk ook concreet dingen veranderen in jouw leven en in je omgeving.


GOED NIEUWS!

Je leven aanpassen kan je voor een heel groot gedeelte zelf aanpakken. Ik ben het levende bewijs dat je zelf je sociale angst kunt overwinnen. Als je maar weet wat je moet doen. En daar kom ik om de hoek kijken.

Ik ben geen therapeut. Dus ik ben ook geen vervanger van de GGZ. Ik help jou juist om de juiste stappen te zetten in zelfhulp en zelfzorg. Door middel van praktische informatie, opdrachten en oefeningen. Allemaal dingen die jij gewoon zelf thuis kunt uitvogelen en uitproberen.

RAARsociaal is er om mensen met sociale angst te ondersteunen naast of na therapie. Het zijn die dingen die jij tussen je therapiesessies door kunt doen om echt concreet vordering te maken in je herstelproces.

"Veel passages zijn schrikbarend herkenbaar en er staan enorm veel eye openers in"

Sebastiaan

Mijn persoonlijke reis naar sociale confidence verzameld in 1 e-book

Ontdek de 8 concrete stappen in het overwinnen van sociale angst

 Ik heb mijn meest succesvolle methodes verzameld

Sociale angst leren kennen

Ontdek alle aspecten van sociale angst en leer hoe jouw sociale angst precies werkt

Praten over sociale angst

Leer waarom praten over sociale angst goed voor je is én hoe je dit doet

Een goede zelfzorgbasis

Welke 3 zelfzorgtaken liggen aan de basis van jouw herstelproces?

Rust in je hoofd

Train je brein om meer rust te nemen, zodat je dichter bij jezelf blijft

Liever voor jezelf worden

Zo zorg jij voor een switch in je gedachtes en je zelfbeeld

Jezelf leren kennen

Ken jezelf, je grenzen, normen en waarden en laat dit ook zien

Veilige omgeving creëren

Weet wat niet veilig is in jouw omgeving en leer hier mee omgaan

Jezelf uitdagen

Ga in kleine stapjes jouw angsten aan en durf steeds meer!

Extra tips

Een aantal lees-, luister- en schrijftips die je verder kunnen helpen en inspireren
€ 24,95

De Sociale Angst Basisgids

  • Verlang jij naar concrete handvatten om je sociale angst te overwinnen?
  • Wil je meer structuur en richting in jouw reis naar sociale confidence?
  • Heb je behoefte aan steun van iemand die net zo is als jij?
  • Ben je er klaar voor om je levensstijl om te gooien?


Dan is de Sociale Angst Basisgids de perfecte gids voor jou! Zowel online als offline zul je geen gids vinden zoals dit. Met deze gids profiteer jij van 5 jaar sociale angst ervaring en 15 jaar hulpverleningservaring gecombineerd in 1 e-book.

Anderen over de Sociale Angst Basisgids

Wauw!
Wat een complete gids! En zo veel herkenning
Ruth
Lekker praktisch
Echt fijn, de basisgids. Lekker praktisch. Dat miste ik echt.

Shira

Mooi product!
Mag je trots op zijn. Ik ben in ieder geval trots.
Papa

Meest gestelde vragen - Sociale Angst Basisgids

Wat is de inhoud van de gids?

De gids bestaat uit 8 modules verdeeld over ruim 150 pagina’s. Elke module beslaat een bepaald aspect van sociale angst wat je moet weten of kan toepassen om het te verbeteren. Het meeste kun je zelf aanpakken, maar er staan ook een paar modellen en eigen oefeningen in de gids. De modules zijn:
1. Sociale angst leren kennen
2. Praten over sociale angst
3. Een goede zelfzorgbasis
4. Rust in je hoofd
5. Liever voor jezelf worden
6. Jezelf leren kennen
7. Een veilige omgeving creëren
8. Jezelf uitdagen

Is de Sociale Angst Basisgids geschikt voor mij?

De Sociale Angst Basisgids is geschikt voor iedereen die worstelt met sociale angst- of gerelateerde mentale gezondheidsklachten. Het is niet nodig om een diagnose te hebben. Als jij je herkent in mijn content dan zul je zeker wat hebben aan deze gids.

De Sociale Angst Basisgids laat zien hoe je jouw levensstijl kan omgooien naar een positiever en veiliger leven. Dat helpt mensen met sociale angst, maar ook mensen met andere klachten, zoals bijvoorbeeld ADHD, depressieve klachten of autisme.

Ik heb al therapie, heeft de Sociale Angst Basisgids meerwaarde?

Zeker! De Sociale Angst Basisgids richt zich juist op het stukje na en naast therapie. Er staat wel wat geschreven over therapie, maar richt zich voornamelijk op het dagelijks leven. Ik miste zelf de koppeling van therapie naar de praktijk en deze gids is een verzameling van alles wat ik heb gedaan om die koppeling wel te maken en steeds meer sociale confidence te krijgen!

Is de gids makkelijk te begrijpen en te volgen?

Als je mij volgt op Instagram en die berichten fijn vindt om te lezen, dan zal de Sociale Angst Basisgids je ook goed bevallen. Ik schrijf in heldere en laagdrempelige taal en gebruik afbeeldingen en kleine notities her en der tussen de tekst door. Het leest een klein beetje als een tijdschrift.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten kan verwachten?

Het lezen van de Sociale Angst Basisgids zal je op weg helpen om jezelf beter te begrijpen en beter te weten welke stappen je kan gaan nemen. Dat geeft rust en ruimte om jezelf meer te gaan accepteren. En hoe meer je jezelf accepteert, hoe meer ruimte je creëert om te gaan groeien. En dat helpt weer om verdere stappen in de gids te maken. Je zult dus vrij snel al resultaat merken, maar wel in hele kleine stapjes.

Wat als de gids niet aan mijn verwachtingen voldoet?

Natuurlijk hoop (en verwacht) ik dat deze situatie niet zo snel van toepassing zal zijn, maar als je echt niet tevreden bent over wat je in de Sociale Angst Basisgids leest, dan heb je de mogelijkheid om je geld terug te krijgen. Laat mij binnen 4 dagen weten dat je niet tevreden bent en ik regel het voor je!

Hoe krijg ik toegang tot de gids als ik hem gekocht heb?

Bij aanschaf van de Sociale Angst Basisgids ontvang je binnen een paar minuten een bevestiging in je mailbox met daarin een knop om de gids gelijk te downloaden. Je ontvangt de gids in PDF bestand.

Start direct met de Sociale Angst Basisgids!