Journaltemplates

Journaltemplates zijn sjablonen of vooraf ontworpen formats die je kunt gebruiken in je dagboek om je journaling-ervaring te structureren. Het zijn kant-en-klare lay-outs die je kunt gebruiken om je te helpen bij het organiseren van je gedachten, gevoelens en ervaringen op een meer gestructureerde manier.

Deze templates kunnen verschillende elementen bevatten, zoals gerichte dagboekvragen, prompts voor reflectie, ruimte voor het maken van tekeningen of diagrammen, of trackers voor gewoonten of doelen. Het idee is dat ze je richting geven en je helpen om meer diepgang te geven aan jouw journaling-praktijk.

Je kunt online veel verschillende journaltemplates vinden, of je kunt er zelf een maken die perfect bij jou past. Zelfs op RAARsociaal.nl, helemaal gratis! Het is een hele handige tool om je te helpen bij het uiten van jezelf en het verkennen van je gedachten en gevoelens.


Gratis journaltemplates

Beginnen met dagboek schrijven voor jouw mentale gezondheid? Download gratis journaltemplates die jou helpen om je klachten en jezelf beter te leren kennen én uit te dagen. Zo leer jij eenvoudig dagboek schrijven.

 Schrijf je in en ontvang de journaltemplates direct in je mailbox.


Gerelateerde begrippen:

Reactie plaatsen